Week van de Pedicure, kinderen

Kinderen centraal bij Week van de Pedicure

De kinderen stonden centraal tijdens de Week van de Pedicure. Met de campagne ‘Kapitein Provoet’ communiceerde branchevereniging Provoet  de hele week dat een goede voetverzorging ook voor kinderen van belang is.

Avontuur

Basisscholen kunnen gratis deelnemen aan de campagne. Samen met ruim drieduizend kinderen van de basisschool gingen leerkrachten en pedicure vorige week van start met het grote voetverzorgingsavontuur van Kapitein Provoet. Die het van belang vindt dat kinderen gezonde en pijnvrije voeten hebben. Zodat ze onbezorgd kunnen rennen, springen en sporten. De campagne is gericht op de groepen drie tot en met zes.

Kinderen

In de praktijk van Pedicure Noordwijk komen af en toe ook wel eens kinderen langs. Soms kunnen mensen op jeugdige leeftijd al wat probleempjes ervaren met de voeten. Ouders die vragen hebben over de voeten van hun kinderen kunnen altijd voor een gratis advies bij mij terecht. Ik heb ook een aantal boekjes liggen met de avonturen van Kapitein Provoet.

Provoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

Thema

De weekvandepedicure krijgt elk jaar een thema mee. Vorig jaar was de campagne gericht op hardlopers, die hun voeten vaak zwaar belasten, maar door preventie veel leed kunnen voorkomen. En dit jaar is dus gekozen voor de kinderen.

 

Meer info: www.kapiteinprovoet.nl of op www.facebook.com/kapiteinprovoet.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *